Meer resultaten voor flash website

flash website
Google Website Optimizer
Google leert flash website indexeren.
De tekstelementen in je flashwebsite kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld de omschrijving die onder een zoekresultaat staat in Google. Verder kun je vanaf nu ook ranken op woorden die in de flash website voorkomen. Eventuele interne hyperlinks die in flash staan worden vanaf nu ook gezien én gevolgd! Wat moet ik doen om ervoor te zorgen dat Google mijn flash website gaat indexeren? Google gaat met het nieuwe flash algoritme automatisch je flash website indexeren. Jarenlang hebben veel zoekmachine optimalisatie bedrijven/professionals me included het afgeraden om je website in flash te bouwen. Met het nieuwe algoritme zal dit verleden tijd zijn.
website bureau
10 redenen om geen gebruik te maken van Flash Conversie Partners Full Service Meetbare Marketing.
Flash is niet SEO-vriendelijk. Google kan niet omgaan met de techniek achter Flash. En al kon Google dat wel dan is het met Flash niet mogelijk om meerdere bestanden te gebruiken op je website. Met Flash staat alles in één document en dus één heel groot document. Zo groot dat Google er een beetje van in de war raakt. De kans dat je hoog eindigt in Google is daarom vrijwel nul. Flash word niet op Apple producten afgespeeld. Dus Flash is op iPhones iPads en iPods waardeloos. Flash is niet gebruikersvriendelijk. Veelal werkt de button Back niet de meest gebruikte knop op je webbrowser en ook andere standaarden die met standaard HTML-sites wel werken werken bij Flash vaak anders. En dat is juist niet gebruikersvriendelijk.
visiophone legrand
Handleiding Zoekmachine Optimalisatie SEO voor Flash websites EdWords.nl Search Marketing Blog.
Een belangrijk nadeel hiervan is dat dergelijke animaties ten koste gaan van de content. En dat is het laatste wat je wilt. Installatie versie Flash player. Daarnaast vereist een website met Flash de installatie van een Flash Player op de computer van de bezoeker. Bij het ontbreken ervan of het ontbreken van de juiste versie kan de website gedeeltelijk of volledig onbruikbaar worden. Onderstaand voorbeeld geeft dit aan. Hier ziet de bezoeker weliswaar netjes een foutmelding maar de website is en blijft onbruikbaar. Vuistregel Flash niet onnodig gebruiken. Wanneer moet je Flash nu wel of niet gebruiken? Hiervoor hanteer ik de volgende vuistregel. Gebruik Flash als aanvulling op een website niet als vervanging van de goede HTML website. Gebruik Flash elementen om je website te verrijken.
reparation telephone brive
Adobe Flash Player Instellingenbeheer Het deelvenster Opslaginstellingen website.
Gebruik dit deelvenster om opslaginstellingen op te geven voor de websites die u hebt bezocht. De lijst Bezochte websites bevat de volgende informatie over elke website. De naam van de website. De hoeveelheid schijfruimte die door de website wordt gebruikt om gegevens op te slaan op uw computer. De maximale hoeveelheid schijfruimte die door de website kan worden gebruikt alvorens om extra schijfruimte te vragen. In dit deelvenster kunt u de opslaginstellingen voor een website wijzigen of de website verwijderen zodat bij een nieuw bezoek de algemene instellingen worden gebruikt in plaats van de afzonderlijke instellingen die u hebt geconfigureerd. U kunt ook alle websites verwijderen. Hierdoor worden alle gegevens gewist die eerder op de computer zijn opgeslagen.
preteur particulier francais
Wat zijn de voor en nadelen van Adobe Flash? Marketingfacts.
Flash is dodelijk voor je vindbaarheid. Een aantal jaren geleden konden zoekmachines helemaal niets met Flash. Maakte je je website toch helemaal in Flash dan was je dus al je bezoek uit zoekmachines kwijt behalve het verkeer op je merknaam en varianten daarop. Inmiddels kunnen zoekmachines de tekst in een Flash animatie vaak wel indexeren en bij Adobe doen ze nu net alsof alle SEO problemen daarmee opgelost zijn. Helaas is dat niet waar. Want zoekmachines missen allerlei belangrijke informatie om die tekst te beoordelen op relevantie. Er zijn namelijk geen paginas en dus ook geen structuur.
cv onderhoud
Overstappen van een Flash website naar Wordpress.
Overstappen van een Flash website naar WordPress. Facebook sourceJijOnline classlinkedin Linkedin Twitter Google. Geplaatst door JijOnline op 11 Jun 2012 in Blog SEO Webdesign Wordpress. Adobe Flash ooit het troetelkindje van veel creatieve webdesigners raakte de laatste tijd steeds meer in discrediet. De grootste nekslag van Flash was samen met de gebrekkige vindbaarheid in de zoekmachines vooral ook het feit dat Apple weigerde om flash applicaties te ondersteunen met hun mobiele besturingssysteem iOs. Daarom stappen steeds meer mensen met een Flash website tegenwoordig over op WordPress.
motorrijles rotterdam
Flash website of HTML website? Kies voor best of both.
Flash website maken of HTML website maken? Vandaag had ik een ondernemer aan de telefoon die vrij recent een nieuwe website had laten maken door een reclamebureau. Die website zag er prima uit fris duidelijk en door het gebruik van Flash zaten er mooie dynamische effecten in. Het probleem was echter dat de website helemáál in Flash was gebouwd. Daardoor was het voor het door de ondernemer ingeschakelde zoekmachinemarketing-bureau vrijwel onmogelijk om zoekmachine-optimalisatie en Adwords toe te passen.
manchetknopen
Twintig jaar Flash Alternatieven Achtergrond Tweakers.
Nu Flash twee decennia bestaat blikken we terug op de geschiedenis en de kwetsbaarheden maar ook op de memorabele Flash-animaties games en video's die dankzij de software op internet verschenen.
stelvoet
Gooi je Flash website nu in de prullenmand.
De plugin crasht met de regelmaat van de klok en vereist voortdurend security updates. Veiligheid is immers de achilleshiel van Flash. Draait jouw website nog op Flash dan is het dus hoog tijd om eens aan een nieuwe versie te denken. Maar geen nood je zal het niet missen. Ondertussen biedt HTML5 een perfect alternatief. Eigenlijk is dit geen nieuws. Dat Flash zal uitsterven is al jaren bekend. Op iPhone en iPad kon je al geen Flash-websites bekijken.
Lening berekenen
Wat is Flash? Leer de betekenis van Flash.
Algemene Voorwaarden Vindkracht 9. Vindkracht 9 Internet Marketing Woordenboek SEO Wat is Flash? Flash is een webtechnologie of software en ontwikkeld door Adobe. Hiermee kan webinhoud worden gemaakt waarin geluid video en animatie worden gecombineerd. Flash wordt vaak gebruikt voor interactieve afbeeldingen zoals banners. Flash kan toegankelijkheidsproblemen opleveren voor de gebruiker met gevolg dat de gebruiker de pagina niet goed ziet en de pagina of website verlaat. Daarnaast hebben sommige robots van zoekmachines moeite om flash websites goed kunnen lezen.

Contacteer ons